Μπρικέτες ξυλοκάρβουνου

Οι μπρικέτες κάρβουνου που κατασκευάζονται αποκλειστικά για την εταιρεία μας, έχουν μορφή κυλινδρική με εξαγωνική διατομή. Διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας  και παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για να εγγυηθούν υγιεινό ψήσιμο αλλά και διάρκεια ζωής με οικονομία για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη ψήστη.

Λόγω της ποιότητας των υλικών τους, εξασφαλίζουν καύση που ξεπερνά τις 5 ώρες , ελάχιστο καπνό, καθόλου “σκασίματα”, υψηλές θερμοκρασίες καύσης . Όλα αυτά σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή τους, σημαίνουν για κάθε επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης, χαμηλό κόστος, ταχύτητα ψησίματος, ευκολία προετοιμασίας και ελάχιστο χώρο αποθήκευσης. Δηλαδή σημαίνουν ευκολία δουλειάς χωρίς προβλήματα με ταυτόχρονη μεγιστοποίηση του κέρδους.

Οι μπρικέτες μας διατίθενται σε διάφορους τύπους , σε μπλέ,πράσινο, κόκκινο ή μαύρο κουτί, με βάρος 10 Kg το καθένα.

Είναι κατάλληλες και για οικιακή χρήση για όσους θέλουν μεγάλη διάρκεια ψησίματος και δυνατή φωτιά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν, χωρίς καμία προσαρμογή, σε κάθε μορφής ψησταριά. Ανάβουν όπως και τα κάρβουνα και μένουν πυρακτωμένες αφήνοντας ελάχιστη στάχτη ενώ εξασφαλίζουν ομοιόμορφο ψήσιμο.

μπρικετεςμπριγκέτες κάρβουνα

 

μπρικέτες ολοκληρεςποικιλία μπρικέτας