Ξυλομπρικέτες

ΞυλομπρικέτεςΟι ξυλομπρικέτες είναι κατάλληλες για καύση σε σόμπες,απλά και ενεργειακά τζάκια αποδίδοντας πολλαπλάσια θερμαντική ενέργεια από το ξύλο ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολες στην αποθήκευση.

Παράγονται με τα υψηλότερα standarts από αναγνωρισμένα και επώνυμα εργοστάσια της Ελλάδος και της Ευρώπης. Με την χρήση ξυλομπρικετών βοηθάμε το περιβάλλον αφού ανακυκλώνουμε ξυλεία που θα καταστρεφόταν αλλιώς ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουμε θαυμάσια θέρμανση, με ζωντανή και δυνατή φλόγα, που διαρκεί για σημαντικά περισσότερο χρόνο από ότι το ξύλο. Η ξυλομπρικέτα ανάβει εύκολα, δεν “σκάει”, δεν μυρίζει έντονα, δεν καπνίζει (διατηρεί την καπνοδόχο σε καλή κατάσταση) και αποθηκεύεται σε μικρό χώρο κοντά στο τζάκι σας.

Οι τιμές τους κυμαίνονται ανάλογα με την προέλευσή τους και σίγουρα είναι συμφέρουσες σε σχέση με την παραδοσιακή ξυλεία προσφέροντας ταυτόχρονα πολλά οφέλη στον καταναλωτή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με την παραδοσιακή ξυλεία και βοηθούν στην άμεση έναρξη του τζακιού , ειδικά για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους και επιθυμούν να ζεστάνουν άμεσα τον χώρο τους ανάβοντας γρήγορα το τζάκι.Ξυλομπρικέτα shweizhofen

Η εταιρεία μας διαθέτει ξυλομπρικέτες διαφόρων τύπων (χονδρική η λιανική πώληση) για τζάκια (ενεργειακά ή μη) , ξυλόσομπες, ειδικές σόμπες κλπ.

Ενημερωθείτε για την διαθέσιμη ποικιλία, τις προδιαγραφές τους και τις τιμές τους με ένα τηλέφωνο στο 210 2815023 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.Ξυλομπρικέτα sweizhofen