Ξύλα για τζάκι

Διαθέτουμε διάφορα καυσόξύλα για τζάκι, όλα καλοκομμένα και ξερά, όπως :

  • Δρυς
  • Οξιά
  • Πεύκο
  • Πουρνάρι
  • Ελιά
  • Δαδί

Όλα τα ξύλα είναι κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος για άμεση χρήση και πωλούνται ανά κυβικό μέτρο . Με την καταμέτρηση τους ανά κυβικό μέτρο ( περίπου 600 κιλά αναλόγως την ξυλεία) αποφεύγετε τις ελλειμματικές παραδόσεις και εξασφαλίζετε την επάρκεια  και την ακρίβεια της παραγγελίας σας.

Αναλαμβάνουμε, χωρίς επιβάρυνση, την παράδοσή τους στην διεύθυνσή σας (για τις περιοχές που εξυπηρετεί η εταιρεία μας στα βόρεια προάστια) και πάντα κατόπιν συνεννόησης.

Για την ταχύτερη θέρμανση του χώρου με το τζάκι σας , συστήνουμε (ειδικά για ενεργειακά τζάκια) την ταυτόχρονη χρήση ξυλομπρικετών που θα σας διευκολύνουν να “πυρώσετε” το τζάκι σας γρήγορα , χωρίς να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Δείτε περισσότερα για τις ξυλομπρικέτες εδώ.

Για τις παραγγελίες σας παρακαλούμε επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 210 2815023 ή 210 5223978 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ( καθημερινά ,εκτός Κυριακής, από 7πμ έως 3μμ )

Δεχόμαστε πληρωμές με μετρητά στο χώρο σας κατά την παράδοση αλλά και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA, MASTERCARD ( εκτός DINERS , AMEX)

jyla gia tzaki

ξυλα για τζακι μεταφορα

 

Μπορείτε να συνοδεύσετε τα ξύλα σας με λίγο καλό και ψιλοκομμένο δαδί, για εύκολο άναμμα και καταπληκτική μυρωδιά χωρίς καπνό. Έτσι θα δημιουργήσετε γρήγορα μια ζεστή και όμορφη φωτιά με ξύλα που θα διαρκέσουν και θα ζεστάνουν το χώρο σας. Δοκιμάστε ακόμα συνδυασμό ξύλων ακόμα και σε ένα κυβικό, ώστε να έχετε διάρκεια αλλά και φλόγα στο τζάκι σας. Είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τα ξύλα για το τζάκι σας που θα ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2102815023 ή 2105223978 και τα ξύλα σας θα είναι στο μέρος που θέλετε, εύκολα και καθαρά, εντός 24 ωρών το αργότερο.