Τα κάρβουνα είναι η ειδικότητά μας

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας για προμήθεια κάρβουνων ή καυσόξυλων τηρώντας αποστάσεις και μέτρα προφύλαξης (μάσκα-γάντια)

Από το 1967 η οικογένεια Τσέγα εμπορεύεται και εισάγει στην Ελληνική αγορά, κάρβουνα και μπριγκέτες υψηλής ποιότητας. Με ένα μικρό μαγαζί στο Μεταξουργείο , ο Νικόλαος Τσέγας ξεκίνησε να διανέμει κάρβουνο σε διάφορες επιχειρήσεις και καταναλωτές. Η ποικιλία στερεών καυσίμων ολοκληρώθηκε με ξύλα για τζάκι όλων των ειδών. Έτσι δημιούργησε πελάτες με σεβασμό στον επαγγελματία και με βάση την εργατικότητα και την τιμιότητά του.

Αργότερα ο γιος του, Βασίλης Τσέγας, συνέχισε την πορεία του πατέρα του, δημιουργώντας την επιχείρηση DIODWROS. Στεγαζόμαστε στο Νέο Ηράκλειο και εξυπηρετούμε τα βόρεια προάστια αλλά και όλη την Ελλάδα.

Εισάγουμε και διανέμουμε μέσω χονδρικής και λιανικής πώλησης, κάρβουνα όλων των κατηγοριών αλλά και την επιτυχημένη σειρά μπρικέτας DIODWROS που κυριαρχεί στην αγορά των επαγγελματιών εστίασης.

Κάρβουνα και μπρικέτεςΞύλα για τζάκιjyla gia tzakiΚαρβουνα και μπρικετες

Η DIODWROS εξειδικεύεται στα κάρβουνα τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες. Διαθέτουμε πολλές ποικιλίες ώστε ο πελάτης μας να μπορεί να επιλέξει ανάλογα με το είδος ψησίματος που επιθυμεί και την διάρκεια που χρειάζεται. Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μας, μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές σε σχέση με την ποιότητα αλλά και εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των επαγγελματιών πελατών μας αλλά και των ιδιωτών που ενδιαφέρονται για σωστό ψήσιμο στη ψησταριά τους. Προσφέρουμε άμεση παράδοση με σταθερή ποιότητα και στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Τι πρέπει να ξέρετε για να διαλέξετε σωστά καυσόξυλα

Δείτε που θα μας βρείτε

Δημιουργήστε το ιδανικό ψήσιμο στα κάρβουνα με το τέλειο BBQ

Μπριζόλα τομαχωκ στα κάρβουνα κατευθείαν!
Καταπληκτικές μπριζόλες rib eye στα κάρβουνα
Δημιουργήστε το ιδανικό μπαρμπεκιου με κάρβουνα Diodwros